De Geldzaak II – Het merk ‘IK’

datum: 21 juni
aanvang: 16.00-20.00 uur
locatie: Midwest, Cabralstraat 1 Amsterdam
aanmelden: geldzaak@amsterdamzzp.nl

Na een succesvolle eerste aflevering staat De GeldZaak II in het teken van ‘Het Merk IK’. Hoe verkoop je jezelf? Hoe maak je daarbij handig gebruik van sociale media? En wat is de beste pitch methode?

Workshop: Jij & Social Media

Iedereen kan zichzelf succesvol neer zetten op het internet op een manier die bij haar/hem past. De workshop is gebaseerd op sociale interacties, waarbij het contact en jouw interactie met de andere deelnemers een belangrijke rol speelt – net als online.

De workshop wordt gegeven door Pauline Siebers , bekend van o.a. Bedrijvige Vrouwen en de WE Club. Als social media coach combineert zij haar passie voor coaching en haar ervaring in social media. Zij gelooft dat iedere ondernemer het leven en bedrijf van zijn/haar dromen kan waarmaken – of dat nu offline of online is.

Workshop: Pitch Like A Pro

Je verhaal kunnen pitchen is essentieel als je wilt overtuigen, aan zelfvertrouwen wilt winnen en waardering wilt krijgen voor jou en het werk dat je doet. David Beckett heeft honderden startups gecoacht en mag zich met recht een expert op dit vlak noemen. In deze workshop deelt hij de tools die je nodig hebt om net als deze startups, succesvol te kunnen pitchen.
David Beckett is Pitch Coach gevestigd in Amsterdam. Hij werkt o.a. als Senior Pitch Coach bij Startupbootcamp, coachte meerdere TEDx sprekers en vele CEO’s en professionals (van o.a. Google, TomTom, ING). Hij is de bedenker van The Pitch Canvas© en mede-auteur van succesvolle boeken als ‘Three Minute Presentation’ en ‘Zet jezelf op de kaart’.
LET OP: deze workshop wordt deels in het Engels gegeven. De oefeningen kun je in het Nederlands of Engels uitvoeren.

Aanmelden kan door een mailtje naar geldzaak@amsterdamzzp.nl te sturen.
Plaatsen zijn beperkt en vol = vol, dus wees er snel bij!

About the Author:

Leave A Comment